Cautare

2872 de rezultate pentru "accident15 10 2010" (7.21 secunde)
• Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010. ... • Totodata, pana la sfarsitul anu-lui 2010 se vor finaliza lucrarile la cen-tura Bucuresti Nord, centura Sibiu si la 10 kilometri din autostrada Brasov-Bors, sectiunea Turda-Campia Turzii.
Prelungirea valabilitatii tichetelor a fost reglementata prin Ordinul 1.936 al ministrului mediului si padurilor, László Borbély, care a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in 17 noiembrie 2010. ... Initial, termenul-limita pentru folosirea acestor tichete era 23 noiembrie 2010.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) a alocat din bugetul pe 2010 al Fondului pentru Mediu (FM) suma de 2,45 milioane de lei pentru infiintarea si extinderea de spatii verzi in cateva localitati din judetul Dolj.
Senatul este Camera decizionala pentru proiectul de lege privind ratificarea Scrisorii de intentie semnate de autoritatile romane, la Bucuresti, la 16 iunie 2010, actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, la 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010 si pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Din evidentele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Serviciilor Comunale (ANRSC) reiese ca exista localitati in care pretul de facturare la populatie aprobat in 2010 de autoritatea administratiei publice locale este sensibil egal cu pretul local de referinta calculat pentru anul 2011, printre acestea fiind si Craiova, unde se percepe unul dintre cele mai mari preturi din tara pentru o gigacalorie, 194,08 lei.
La propunerea Ministerului Mediului si Padurilor, Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi, 23 decembrie 2010, Ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Jurnalistii Wall-Street au ales 9 dintre cele mai importante momente economice din 2010 atat in functie de importanta lor pentru economia romaneasca, dar si prin prisma subiectelor de presa dezvoltate de-a lungului anului.
Vara anului 2010 a adus primele masuri de austeritate de la debutul crizei: ... Potrivit presedintelui Traian Basescu, daca in 2010 s-a facut o ajustare destul de bruta a numarului de salariati, anul viitor trebuie sa se treaca la ajustarea fina.
Mai mult decat atat, in 2010 a incheiat cu un deficit de 6,5% sub cel de 6,8%, convenit cu organismele internationale.
"Romania si-a atins tinta de deficit bugetar in mod nereal" Presedintele PSD, Victor Ponta (foto), sustine ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, si ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal.
Liderul PSD a adaugat ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal. ... Vreau sa precizez de la inceput, ca Romania si-a atins tinta de deficit bugetar, 6,5% din PIB in 2010, in mod nereal.
In urma deschiderii magazinului Cocor in octombrie 2010, compania care controlează
Acesta a adaugat ca si programul "Casa Verde" pentru persoane fizice, care in 2010 a avut 18.000 de solicitari, va continua incepand din luna aprilie.
Raiffeisen noteaza ca, dintre statele din Europa Centrala si de Est, Romania a fost cel mai grav afectata de criza economica globala, continuand sa scada in 2010, in timp ce economiile altor tari au crescut.
"In anul 2010, au fost identificate doua cazuri de firme inactive fiscal care au emis facturi, desi nu aveau cod valid de TVA", informeaza Fiscul doljean, la solicitarea GdS.
Asadar, in primul trimestru al anului in curs, firmele doljene platisera la stat o taxa pe valoarea adaugata mai mica decat cea incasata de stat pe primele trei luni ale anului 2010, cand TVA era 19%.
Cei 3 milioane de romani plecati in ultimii 10 ani la munca in Europa de Vest au adunat economii de 100 de miliarde de euro pe care le tin in bancile straine si sub forma de cash, estimeaza experti ai Fundatiei Soros, adica de patru ori mai mult decat au romanii de acasa in bancile romanesti.
In cazul in care nivelul inflatiei va ramane la valoarea din 2010, majorarea va fi insa anulata in toata Europa, cu exceptia a cinci state.
"Borowinski, cetatean polonez, a fost numit membru al Consiliului de Supraveghere in iulie 2010. ... Din decembrie 2010 Borowinski a fost numit si membru in Consiliul de Supraveghere al Asirom, potrivit datelor societatii, controlata tot de VIG.
Insa, pentru anul 2010, Ford nu a primit nici pana acum transa de ajutor de stat, desi termenul dat de lege pentru plata lui a expirat in aprilie 2011, potrivit OUG nr.
google-analytics.com